Fotoverslag van De Tweeling première - Musical Reports

Fotoverslag van De Tweeling première

Zondag ging de nieuwe Nederlandse musical ‘De Tweeling’ in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De Tweeling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo, dat in 2002 tevens succesvol werd verfilmd. Onze recensie lees je hier. Musical Reports maakte de volgende fotoreportage.

Klik op een foto om te vergoten.

Shortlist:

Show: De Tweeling (2015) 
Cast: Hanna van Vliet, Rosa Da Silva, William Spaaij, Niels Gooijer, Jacob de Groot, Kees Boot, Doris Baaten, Dic van Duin, Ruben Brinkman, Anouk van Nes, Kristen Denkers, Melissa Drost, Eva Layla Schipper, Sophie Schut, Thijs Steenkamp, Raymond Paardekooper, Joost Kramer, Wouter van Oord, Simone Breukink, Melinda de Vries, Bart van Veldhoven, Danny Houtkooper, Howard van Dodemont Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/de-tweeling/

Gebeurtenis: Première Locatie: DeLaMar Theater, Amsterdam Datum: 11/10/2015 Geplaatst op: 13/10/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: