Première Priscilla Queen of the Desert UK tour @ Carré - Musical Reports

Première Priscilla Queen of the Desert UK tour @ Carré

Slechts twee weken is de UK tourproductie van Priscilla Queen of the Desert in koninklijk theater Carré te zien. Van Lambaart Entertainment haalde deze productie samen met RTL Live Entertainment naar Nederland. Onder toeziend oog van bekend Nederland, de Amsterdamse drag scene en de Nederlandse pers werd de première groots gevierd. De cast, onder leiding van Jason Donovan (Tick), Simon Green (Bernadette) en Adam Bailey (Felicia) ontving een terechte staande ovatie.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Shortlist:

Show: Priscilla, Queen of the Desert (2015) 
Cast: Jason Donovan, Simon Green, Adam Bailey, Philip Childs, Naomi Slights, Julie Yammanee, Laura Mansell, Catherine Mort, Lisa-Marie Holmes Producent: Van Lambaart Entertainment Website: http://priscillathemusical.nl/

Gebeurtenis: Première Locatie: Koninklijk theater Carré, Amsterdam Datum: 11/11/2015 Geplaatst op: 12/11/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: