Exclusieve première van de Making Of van De Tweeling - Musical Reports

Exclusieve première van de Making Of van De Tweeling

Als je voor de voorstelling op 3 december een ticket koopt voor De Tweeling in het DeLaMar Theater in Amsterdam, ben je van harte welkom bij de exclusieve première van de Making Of van De Tweeling. Zie de unieke beelden als eerste mét de cast én praat na afloop gezellig na met jouw vrienden in de foyer onder het genot van een GRATIS hapje en een drankje.

Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de filmpremière. Natuurlijk kan je na afloop van de voorstelling met de hoofdrolspelers op de foto! Mis dit unieke musicalmoment niet!

Aanvang film 18.45 uur
Einde film: 19.15 uur
Aanvang voorstelling: 20.00 uur
Einde voorstelling: 22.15 uur
Fotomoment met castleden: tot uiterlijk 22:30 uur

Kaarten voor dit evenement kun je alleen boeken via: www.tweeling.nl/film

Shortlist:

Show: De Tweeling (2015) 
Cast: Hanna van Vliet, Rosa Da Silva, William Spaaij, Niels Gooijer, Jacob de Groot, Kees Boot, Doris Baaten, Dic van Duin, Ruben Brinkman, Anouk van Nes, Kristen Denkers, Melissa Drost, Eva Layla Schipper, Sophie Schut, Thijs Steenkamp, Raymond Paardekooper, Joost Kramer, Wouter van Oord, Simone Breukink, Melinda de Vries, Bart van Veldhoven, Danny Houtkooper, Howard van Dodemont Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.musicals.nl

Geplaatst op: 28/11/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: