Fotoverslag première ‘Willem Ruis, de show van zijn leven’ - Musical Reports

Fotoverslag première ‘Willem Ruis, de show van zijn leven’

Zondag ging de musical ‘Willem Ruis, de show van zijn leven’ in première in Haarlem. De cast bestaat onder anderen uit Xander van Vledder, Maaike Widdershoven, Johnny Kraaijkamp en Rob van de Meeberg. Musical Reports maakte het volgende verslag. Onze recensie lees je hier.

Klik op een foto om te vergroten.

 

Shortlist:

Show: Willem Ruis de show van zijn leven (2015) 
Cast: Xander van Vledder, Maaike Widdershoven, Johnny Kraaijkamp, Rob van de Meeberg, Lynn Jansen, Rick Sessink, Jorrit Ruijs, Jennifer van Brenk, Producent: Janke Dekker Producties Website: http://jankedekkerproducties.nl/producties/willem-ruis-de-show-van-zijn-leven

Gebeurtenis: Première Locatie: Stadsschouwburg Haarlem, Haarlem Datum: 29/11/2015 Geplaatst op: 01/12/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: