Sprankelende première Disney’s Beauty and the Beast - Musical Reports

Sprankelende première Disney’s Beauty and the Beast

10 jaar na de première in Koninklijk theater Carré is Disney’s musical Beauty and the Beast weer te zien in Nederland. Op 13 december werd de première van deze herneming groots gevierd in het AFAS Circustheater te Scheveningen. De cast ontving na afloop van de sprankelende première een daverende ovatie. Onze recensie lees je hier.

Bekijk de foto’s hier onder (klik op een foto om te vergroten).

Shortlist:

Show: Beauty and the beast (2015) 
Cast: Anouk Maas, Edwin Jonker, Freek Bartels, Loeki Knol, Tony Neef, Jorge Verkroost, Loïs van de Ven, Hugo Heanen, Saskia Schäfer, Armand Pol Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.musicals.nl

Gebeurtenis: Première Locatie: AFAS Circustheater, Scheveningen Datum: 13-12-2015 Geplaatst op: 13/12/2015 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: