The Christmas Show ook in 2016 naar de Ziggo Dome - Musical Reports

The Christmas Show ook in 2016 naar de Ziggo Dome

De vijf uitverkochte Christmas Shows in de Ziggo Dome Amsterdam zijn zo succesvol geweest dat een vervolg niet uit kan blijven. Producenten RTL Live Entertainment en Stage Entertainment zijn verheugd dat The Christmas Show ook in 2016 in de Ziggo Dome te zien zal zijn! Afgelopen twee dagen waren bijna zestigduizend bezoekers getuige van een winters kerstsprookje, waarin dromen werkelijk werden.

Niet eerder is in Nederland een kerstshow van dit wereldformaat vertoond. Zang, dans, showballet en 32 sneeuwkanonnen zorgden voor veel spektakel én een witte kerst. Bekijk nu ons verslag van The Christmas Show mét foto’s hier.

Shortlist:

Show: The Chirstmas Show 2015 
Cast: Jamai Loman, O'G3NE, Edsilia Rombley, Ron Brandsteder, Nicolette van Dam Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://christmasshow.nl/

Geplaatst op: 29/12/2015 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland
Mogelijk ook interessant: