Castalbum musical De Tweeling 8e in iTunes Album Top10 - Musical Reports

Castalbum musical De Tweeling 8e in iTunes Album Top10

Het castalbum van de musical De Tweeling, dat eind december op CD verscheen, is sinds woensdagavond ook beschikbaar op iTunes en Spotify. Het album kwam hoog binnen in de lijst van meest populaire albums. Gisteravond bereikte het album, één dag na de digitale release, de 8e plek in de iTunes Album Top10.

De CD van De Tweeling bevat 18 nieuw geschreven nummers van Ilse DeLange en JB Meijers. Afgelopen woensdagavond wonnen Ilse DeLange en JB Meijers een Musical Award voor de muziek/arrangementen van De Tweeling, tijdens het Musical Awards Gala in Utrecht. De Tweeling is nog tot en met 31 januari te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna gaat de voorstelling op tournee langs theaters in Groningen, Breda, Apeldoorn, Heerlen, Zwolle, Rotterdam, Enschede, Den Haag en Eindhoven.

Shortlist:

Show: De Tweeling (2015) 
Cast: Hanna van Vliet, Rosa Da Silva, William Spaaij, Niels Gooijer, Jacob de Groot, Kees Boot, Doris Baaten, Dic van Duin, Ruben Brinkman, Anouk van Nes, Kristen Denkers, Melissa Drost, Eva Layla Schipper, Sophie Schut, Thijs Steenkamp, Raymond Paardekooper, Joost Kramer, Wouter van Oord, Simone Breukink, Melinda de Vries, Bart van Veldhoven, Danny Houtkooper, Howard van Dodemont Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.musicals.nl

Geplaatst op: 08/01/2016 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: