Fotoverslag castpresentatie SKY - Musical Reports

Fotoverslag castpresentatie SKY

In Theater Amsterdam maakte theaterproducent Imagine Nation de cast bekend van de nieuwe musical SKY. Naast titelrol vertolkster Lisse Knaapen werd bekend wie er verder zijn gecast. De cast bestaat onder anderen uit Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, Eva van der Gucht, Roben Mitchell, Joël de Tombe, Daisy Duin en Boy Ooteman. Musical Reports maakte het volgende fotoverslag.

Klik op een foto om te vergroten.

Shortlist:

Show: Sky de musical (2016) 
Cast: Lisse Knaapen, Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, Eva van der Gucht, Roben Mitchell, Joël de Tombe, Daisy Duin, Boy Ooteman Producent: Imagine Nation Website: http://www.theateramsterdam.nl/nl/voorstellingen/sky-de-musical/

Gebeurtenis: Persmoment Locatie: Theater Amsterdam, Amsterdam Datum: 25/01/2016 Geplaatst op: 27/01/2016 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Renate van Dijk
Mogelijk ook interessant: