We Want Queen komt goed tot zijn recht - Musical Reports

We Want Queen komt goed tot zijn recht

Op 21 en 22 februari vond het theaterconcert We Want Queen plaats. Het concert, dat vier keer werd gegeven, was te zien in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede. Onder begeleiding van een liveband maakten namen als John Vooijs, Maike Boerdam en Marjolein Teepen, hun opwachting.

Queen is tijdloos. STENT Producties heeft dan ook een goede keuze gemaakt om precies deze muziek in een theaterconcert te verwerken. De nummers werden voornamelijk in de originele vorm gezongen. Daarnaast waren er ook enkele Nederlandse vertolkingen van de nummers uit de Queen musical We Will Rock You, zoals Radio Gaga.

Voor John Vooijs en Marjolein Teepen is deze tijdloze muziek geen onbekend terrein. Vijf jaar geleden stonden zij ook al samen in We Will Rock You. Jaren later is nu te merken dat de twee goed op elkaar zijn ingespeeld en zingen zij in duetten als Who Wants To Live Forever, de sterren van de hemel. Ook Maike Boerdam laat horen wat zij in huis heeft. Waar zij de afgelopen jaren vooral de onschuldige, lieve rollen speelde, laat nu ook zij zien dat zij dat scherpe randje heeft met nummers als Killer Queen. Naast deze grote namen, laten ook aanstormende talenten zien wat zij kunnen. Marije van Sonsbeek, Sander van Voorst tot Voorst en Barry Bogman doen zeker niet onder voor hun collega’s.

Alles onder leiding van een liveband in de intieme setting van het Calypso Theater, komt We Want Queen goed tot zijn recht.

Shortlist:

Wat: We Want Queen  Cast: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Sander van Voorst tot Voorst, Marije van Sonsbeek, Barry Bogman Producent: STENT Producties Website: http://www.wewantqueen.nl/

Gebeurtenis: Concert Locatie: Calypso Theater, Wijk bij Duurstede Datum: 22/02/2016 Geplaatst op: 24/02/2016 Geplaatst in: > Reports, Nederland Auteur: Marije Putter
Mogelijk ook interessant: