Efteling sprookjesmusical Pinokkio gaat het land in - Musical Reports

Efteling sprookjesmusical Pinokkio gaat het land in

Na een succesvolle reeks voorstellingen in het Efteling Theater, gaat de sprookjesmusical Pinokkio dit najaar op tournee door Nederland en België. Vanaf oktober zal de sprookjesmusical te zien zijn in ruim 50 verschillende theaters, waaronder het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Het is inmiddels kenmerkend voor Efteling-musicalproducties: gastrollen voor kinderen die voor één keer mee willen spelen in een echte musical. Ook voor alle voorstellingen van de tournee gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want in iedere voorstelling van Pinokkio zijn 20 gastrollen weggelegd voor kinderen. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen de websites van de theaters bij hen in de buurt in de gaten houden om zich in te schrijven.

Tijdens de tournee zullen acteurs Alexandra Alphenaar (Fee), Simon Zwiers (Geppetto), Ara Halici (Constanzo/Signoro Pericolo), Joey Schalker (Kat en Vos) de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De rol van Pinokkio wordt afwisselend gespeeld door Thijs Overpelt (11), Max Mies (13), Davy Gomez (12) en Jannes Heuvelmans (12).

Shortlist:

Show: Pinokkio (2015) 
Cast: Alexandra Alphenaar, Simon Zwiers, Ara Halici, Joey Schalker Producent: Efteling Theaterproducties Website: http://www.efteling.com/Pinokkio

Geplaatst op: 02/04/2016 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: