Première Sky de musical - Musical Reports

Première Sky de musical

Geheel vlekkeloos verliep de wereldpremière van Sky de musical niet. De voorstelling die geproduceerd wordt door Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato werd tijdens de première stil gelegd in verband met een gecrashte lichttafel. Na afloop nam de cast, met onder andere Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn en nieuwkomer Lisse Knaapen, samen met de creatives en een zichtbaar tevreden De Levita een daverend applaus in ontvangst. Bekijk onderstaand onze foto’s van het slotapplaus.

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Shortlist:

Show: Sky de musical (2016) 
Cast: Lisse Knaapen, Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, Eva van der Gucht, Roben Mitchell, Joël de Tombe, Daisy Duin, Boy Ooteman Producent: Imagine Nation Website: http://www.theateramsterdam.nl/nl/voorstellingen/sky-de-musical/

Gebeurtenis: Première Locatie: Theater Amsterdam Datum: 03/04/2016 Geplaatst op: 04/04/2016 Geplaatst in: > Media, Foto Auteur: Sebas van Buuren
Mogelijk ook interessant: