WIN vrijkaarten voor ‘In bed met Dietrich en Piaf’ - Musical Reports

WIN vrijkaarten voor ‘In bed met Dietrich en Piaf’

Tijdens een nachtelijke confrontatie wordt duidelijk hoezeer Dietrich en Piaf verschillen in hun ideeën over mannen, over idealen, over overleven. Maar even duidelijk wordt hoezeer de vrouwen nog van elkaar houden… Heden en verleden vloeien door elkaar heen als de twee diva’s beiden hun eigen versie van de gebeurtenissen geven.

In bed met Dietrich en Piaf is een voorstelling over een icoon worden en blijven, over zelfbeheersing en zelfdestructie, over jezelf helemaal geven en jezelf helemaal verliezen. Humor, nostalgie, feit en fictie vormen een verrassend geheel. Bekijk onze reportage van de perspresentatie.

Musical Reports mag in samenwerking met Stichting de Nel 2 vrijkaarten verloten!

Je maakt kans op twee kaarten voor de voorstelling op 5 mei (aanvang 20:30 uur) in Het Zonnehuis in Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken? LIKE onze Facebook-pagina en DEEL het bericht over de prijsvraag op je eigen profiel. BELANGRIJK: zorg er voor dat je je  post openbaar maakt, anders is voor ons niet zichtbaar dat je meedoet.

Meedoen kan tot en met 1 mei. Ruilen voor een andere voorstelling is niet mogelijk. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Shortlist:

Show: In bed met Dietrich en Piaf (2016) 
Cast: Fréderique Sluyterman van Loo, Irene Kuiper, Ger Otte Producent: Stichting de Nel Website: http://www.zonnehuis-amsterdam.nl/in-bed-met-dietrich-en-piaf/

Geplaatst op: 25/04/2016 Geplaatst in: > Prijsvragen
Mogelijk ook interessant: