Nurlaila Karim vanaf nu te zien in The Bodyguard - Musical Reports

Nurlaila Karim vanaf nu te zien in The Bodyguard

Nurlaila Karim zal vanaf deze maand te zien zijn in de rol van Nicki Marron, de rol die Carolina Dijkhuizen vanaf de start van The Bodyguard speelt. Nurlaila zal de rol van Nicki Marron af en toe van Carolina overnemen tot en met september. Daarna neemt Nurlaila definitief de rol van Carolina over, die volgend jaar te zien zal zijn in Musicals in Concert – Live on Tour. Producent Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”.

Nurlaila zingt in haar rol als Nicki Marron, de zus van de bekende ster Rachel Marron (Romy Monteiro), echte Whitney Houston klassiekers als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. ‘Na ruim een jaar met m’n eigen show getourd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en langzaam het stokje over te nemen van Carolina!’, aldus Nurlaila.

Shortlist:

Show: The Bodyguard (2015) 
Cast: Nurlaila Karim, Miro Kloosterman, Romy Monteiro, Patrick Martens, Carolina Dijkhuizen Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/the-bodyguard/

Geplaatst op: 11/05/2016 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: