WIN 2 vrijkaarten voor Sweeney Todd - Musical Reports

WIN 2 vrijkaarten voor Sweeney Todd

Sweeney Todd vertelt het verhaal van een onterecht veroordeelde barbier die terugkeert naar het 19de eeuwse Londen en op zoek is naar wraak. Zijn weg naar revanche leidt hem naar Mevrouw Lovett, de vindingrijke eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze komen tot een opmerkelijke samenwerking: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen in pasteitjes die gretig aftrek vinden.

Musical Reports mag in samenwerking met Opus One 2 vrijkaarten verloten!

Je maakt kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling op 20 mei om 20:15 uur in Het Zonnehuis in Amsterdam.

Wat moet je doen om kans te maken? LIKE onze Facebook-pagina en DEEL het bericht over de prijsvraag op je eigen profiel. BELANGRIJK: zorg er voor dat je je  post openbaar maakt, anders is voor ons niet zichtbaar dat je meedoet.

Meedoen kan tot en met 16 mei. Ruilen voor een andere voorstelling is niet mogelijk. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Shortlist:

Show: Sweeney Todd (2016) 
Cast: Henk Poort, René van Kooten, Vera Mann, Michelle van de Ven, Marjolein Teepen, Wil van der Meer, Luc Steegers, Martijn van Baardewijk, Tom van der Ven, Willemien Dijkstra, Milan van Waardenburg, April van Amelsvoort Producent: Opus One Website: http://sweeneytodd.amsterdam/

Geplaatst op: 15/05/2016 Geplaatst in: > Prijsvragen
Mogelijk ook interessant: