Ferry Doedens vanaf juli te zien in The Bodyguard - Musical Reports

Ferry Doedens vanaf juli te zien in The Bodyguard

Eind juli is Ferry Doedens voor het eerst te zien als Sy Spector in de hitmusical The Bodyguard. Ferry Doedens gaat de rol delen met Patrick Martens die de rol vanaf het begin op zich heeft genomen. Producent Albert Verlinde: “Ferry is de ultieme Sy Spector en ik kan niet wachten om hem op het toneel te zien staan. Samen met Patrick hebben we dan twee fantastische Sy Spectors. We gaan met een prachtige cast het tweede seizoen in van deze succesvolle musical en het blijft iedere keer weer een feest om de show te zien.” The Bodyguard met onder anderen Romy Monteiro, April Darby, Dave Mantel en Miro Kloosterman is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Ferry werd bij het grote publiek bekend in zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2012 kwam één van Ferry’s dromen uit met zijn rol als Prins Fiyero (alternate) in de musical Wicked. Zijn musicalcarrière werd in 2015 vervolgd met de hoofdrol van Danny Zuko (alternate) in de musical Grease.

 

Shortlist:

Show: The Bodyguard (2015) 
Cast: Romy Monteiro, April Darby, Dave Mantel, Patrick Martens, Carolina Dijkhuizen, Ferry Doedens Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/the-bodyguard/

Geplaatst op: 30/06/2016 Geplaatst in: > Nieuws Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: