Musical Reports viert verjaardag met lancering MusicalWIKI.nl - Musical Reports

Musical Reports viert verjaardag met lancering MusicalWIKI.nl

Musical Reports, hét platform voor musicalliefhebbers, komt op haar 7de verjaardag met een Nederlandse musical database: Musical Reports WIKI (musicalwiki.nl).

Musical Reports komt al zeven jaar met de laatste musicalnieuwtjes, recensies, videoreports en interviews. Met de lancering van Musical Reports WIKI wordt een nieuwe stap gezet. Met dit platform hopen wij onze lezers meer informatie te kunnen bieden op een toegankelijke manier. Vanzelfsprekend is Musical WIKI ook op mobiele apparaten volledig toegankelijk en makkelijk te gebruiken.

Het doel van Musical WIKI is een herkenbaar en toegankelijk platform bieden waar liefhebbers van musical terecht kunnen voor informatie over musical in Nederland. Hierbij staat de kwaliteit van de informatie hoog in het vaandel. Musical WIKI is geïntegreerd in Musical Reports, zodat er gemakkelijk gezocht kan worden naar informatie. Er is gekozen om de website te lanceren met de musicals die momenteel te zien zijn in Nederland en de database aan te vullen met musicals uit het verleden. De komende maanden zullen gebruikt worden om producties uit het verleden verder toe te voegen.

Over Musical Reports
Musical Reports is een dynamisch platform voor musicalliefhebbers. Op 13 september 2009 was Musical Reports voor het eerst online te bezoeken. Het team van Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve en respectvolle wijze verslag te leggen van de musicals die gepresenteerd worden in zowel Nederland als Vlaanderen. Objectiviteit en kwaliteit zijn dan ook de twee belangrijkste kernpunten binnen de visie van Musical Reports. Er zal ook niet geschroomd worden om, waar terecht, kritisch te zijn. Dit echter te allen tijde onderbouwd en op een respectvolle wijze. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Vrijwillig
Musical Reports kan bestaan dankzij haar vrijwilligers. Mensen die elke dag klaarstaan om belangeloos tijd en energie te stoppen in het platform. Ook de hoofdredactie, die gevestigd is in Haarlem, bestaat uit vrijwilligers. Al deze vrijwilligers delen één passie: Musical. 

Shortlist:

Geplaatst op: 13/09/2016 Geplaatst in: > Nieuws, Overige