Soldaat van Oranje viert zes jaar en verlengt t/m mei - Musical Reports

Soldaat van Oranje viert zes jaar en verlengt t/m mei

Soldaat van Oranje heeft vandaag de speelperiode verlengd t/m mei. De voorstelling speelt sinds oktober 2010 al zes jaar onafgebroken voor een uitverkochte zaal. Om dit jubileum te vieren staat vanaf vandaag 12.00u op soldaatvanoranje.nl/6jaar een wedstrijd online waarbij het publiek kans maakt om aanwezig te zijn bij de matineevoorstelling op zondag 30 oktober. Die dag is het precies zes jaar geleden dat Soldaat van Oranje in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. De musical speelt die middag zijn 1.980e voorstelling en heeft dan sinds de allereerste voorstelling in 2010 meer dan 2.166.000 bezoekers ontvangen.

Op soldaatvanoranje.nl/6jaar staat een landkaart van Nederland afgebeeld. Per provincie is de productie op zoek naar een locatie die een associatie heeft met Soldaat van Oranje. Van elke provincie staat er een detail van een foto van de gezochte locatie online. Om de dag om 12.00u wordt er steeds meer zichtbaar van de betreffende locatie. De locatie kan bijvoorbeeld een gebouw of een beeld in een bepaalde stad, dorp of gemeente zijn. Het publiek kan op elk gewenst moment en meerdere keren de oplossing doorgeven via soldaatvanoranje.nl/6jaar. Een deelnemer speelt mee met de provincie waarin hij/zij woont. De winnaar is degene die als eerste het juiste antwoord voor zijn/haar provincie heeft ingestuurd en wint twee eerste rang kaarten voor de jubileumvoorstelling op zondagmiddag 30 oktober (14.00u). De twaalf winnaars worden bekendgemaakt op woensdag 26 oktober.

Shortlist:

Show: Soldaat van Oranje (2010) 
Cast: Valentijn Benard, Henriëtte Tol, Myranda Jongeling, Juul Vrijdag, Linde van den Heuvel, Melissa Drost, Kevin Schoonderbeek, Roel Dirven, Dennis Willekens, Sjoerd Spruyt, Marijn Klaver, Johnny Barendsen, Mirtele Snabilie, Vérie Thijssen, Hajo Bruins, Raymond Paardekooper, Jaap Spijkers, Bert Geurkink

Producent: New Productions
Website: http://soldaatvanoranje.nl/

Geplaatst op: 10/10/2016
Geplaatst in: > Nieuws, Nederland

Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: