Internationale tour West Side Story komt naar Nederland - Musical Reports

Internationale tour West Side Story komt naar Nederland

TEC Entertainment brengt, na het succesvolle Jesus Christ Superstar, de klassieke Broadway musical West Side Story terug naar Nederland. Zestig jaar na de wereldpremière keert de musical, met de originele Broadway choreografie van danslegende Jerome Robbins en een groot live-orkest,  in December 2017 en Januari 2018 voor slechts vier weken terug naar Den Haag en Groningen.

Het romantische verhaal van Shakespeare’s Romeo en Julia wordt in West Side Story  verplaatst naar het New York City van de jaren vijftig. Tony en Maria zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama’s van onze tijd.

West Side Story met de muziek van Leonard Bernstein en de liedteksten van Stephen Sondheim, zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’, wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast en met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins. De voorstelling wordt begeleid door een 18 koppig live-orkest.

Shortlist:

Show: West Side Story (2017) 
Producent: TEC Entertainment Website: http://www.tec-entertainment.com/

Geplaatst op: 16/12/2016 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: