Cast van de Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet - Musical Reports

Cast van de Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet

De cast van de nieuwe Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet. Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube kanaal Brittalk) en Priscilla Knetemann (Spangas, Vals, Fataal) zullen een hoofdrol spelen in deze Young Adult-thriller. Daarnaast zijn Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers in Shock te zien.

Shock gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2014, waarmee Mel Wallis de Vries in 2016 de Prijs voor de Jonge Jury won. Na Vals is dit haar tweede boek dat wordt bewerkt voor theater. De thrillermusical Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien in 60 Nederlandse theaters. Shock wordt geproduceerd door DommelGraaf en Michiel Morssinkhof. Het script is geschreven door Bruun Kuijt, de muziek en regie zijn van Fons Merkies.

Shortlist:

Show: Shock (2017) 
Cast: Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof, Aniek Mommers Producent: DommelGraaf & Cornelissen Entertainment

Geplaatst op: 09/03/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: