WIN de soundtrack van Disney’s Beauty and the Beast - Musical Reports

WIN de soundtrack van Disney’s Beauty and the Beast

Op 29 maart 2017 gaan in Nederland de live action remake van de Disney klassieker Beauty and the Beast in première. In deze film zijn de hoofdrollen van Belle en het Beest weggelegd voor Emma Watson (bekend van Harry Potter) en Dan Stevens (bekend van Downton Abbey). Musical Reports mag in samenwerking met Disney Benelux 2 keer de soundtrack van de film verloten.

Op het album zijn alle songs uit de film te horen. De iconische songs van Alan Menken, met teksten van Tim Rice, zijn aangevuld met nieuwe nummers, die special voor deze film geschreven zijn. Wat moet je doen om kans dit album? Je kan meedoen via Facebook  en Instagram. Meedoen kan tot en met 30 april 2017.

Facebook:
Je maakt kans door ons op Facebook leuk te vinden en het bericht over deze winactie te liken. Geef in een reactie aan waarom juist jij kans wilt maken op deze soundtrack.

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over deze prijsvraag. Geef in een reactie aan waarom juist jij kans wilt maken op deze soundtrack.

Shortlist:

Auteur: Sebas van Buuren Show: Beauty and the Beast 
Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Kevin Kline, Josh Gad Producent: Disney Website: http://films.disney.nl/beauty-and-the-beast-2017

Geplaatst op: 26/03/2017 Geplaatst in: > Prijsvragen
Mogelijk ook interessant: