Jon van Eerd komet met nieuwe komedie ‘Harrie & Eva’ - Musical Reports

Jon van Eerd komet met nieuwe komedie ‘Harrie & Eva’

Harrie & Eva is de nieuwe komedie van en met Jon van Eerd. Het is de tiende productie van zijn hand en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien. Na de theaterhits Harrie Babba en Harrie Let Op De Kleintjes is Harrie & Eva de derde theatervoorstelling van Pretpakhuis B.V. De première is op maandag 30 oktober in de Goudse Schouwburg. De andere rollen in Harrie & Eva worden gespeeld door Margo Dames,Mouna Goeman Borgesius, Karel Simons en Rosalie de Jong.
Op de zevende dag was er rust. Totdat… Harrie het paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. 
Shortlist:

Show: Harrie & Eva (2017) 
Cast: Jon van Eerd, Margo Dames, Mouna Goeman Borgesius, Karel Simons en Rosalie de Jong Producent: Pretpakhuis Website: http://www.harrievermeulen.nl/

Geplaatst op: 07/04/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Duitsland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: