Mozart de musical komt naar België - Musical Reports

Mozart de musical komt naar België

De musical Mozart komt dit najaar naar België. Dit valt op te maken uit een auditieoproep van producent Music Hall. Voor de hoofdrollen en het ensemble is de producent nu op zoek naar acteurs. 

Mozart! is oorspronkelijk een Duitstalige musical met teksten van Michael Kunze en muziek van Sylvester Levay. Mozart zal voor het eerst in het Nederlands worden opgevoerd. Kunze en Levay zijn tevens de makers van de musicals Rebecca en Elisabeth. Mozart de musical is gebaseerd op het leven van Wolfgang Amadeus Mozart. De muzikale stijlen rock, pop en klassieke muziek komen samen in deze voorstelling. De musical was in 2015 nog te zien in Wenen met de Nederlander Oedo Kuipers in de titelrol. 

 

Shortlist:

Geplaatst op: 22/04/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Vlaanderen