Tim Rice eregast tijdens The Grand Final van Jesus Christ Superstar - Musical Reports

Tim Rice eregast tijdens The Grand Final van Jesus Christ Superstar

Tim Rice, award winning tekstschrijver van talloze musicals, waaronder Jesus Christ Superstar, is aanstaande zaterdag, 6 mei 2017, eregast tijdens THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy.

Tim Rice schreef samen met Andrew Loyd Webber de teksten voor Jesus Christ Superstar, maar ook Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Evita. Daarnaast schreef hij de liedteksten voor musicals als Chess, The Lion King, Aida en Aladdin. Hij werd in 1994 door koningin Elizabeth geridderd en won onder meer een Academy Award, een Golden Globe, een Tony Award en een Grammy Award.

THE GRAND FINAL is de spectaculaire afsluiting van de succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. Met een uitgebreidere cast en orkest is dit een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Shortlist:

Show: Jesus Christ Superstar (2015) 
Cast: Carolina Dijkhuizen, Ted Neeley, Yvonne Elliman, Barry Dennen Producent: TEC Entertainment Website: http://jesuschristmusical.nl/

Geplaatst op: 04/05/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: