Fataal na film nu ook te zien als musical - Musical Reports

Fataal na film nu ook te zien als musical

Na het succes van de film FATAAL is het aangrijpende verhaal over zinloos geweld van de jonge filmmaker Jesse Bleekemolen vanaf 5 april 2018 als musical te zien in de Nederlandse theaters. De voorstelling wordt, in de traditie van de Carry Slee-musicals, geproduceerd door Homemade Productions.

De hoofdrollen worden gespeeld door Abel Leemans (Soldaat van Oranje), Vera de Koster (Spijt de musical), Lucas Schilperoort (Hair), en Samir Hassan (Theatergroep Kwatta). Met FATAAL maakt Robin van den Heuvel haar debuut als regisseur: “Het is een bijzonder verhaal waar we, na de film, nu een energieke en toegankelijke voorstelling van gaan maken met prachtige muziek van Jeroen Sleyfer.”

FATAAL vertelt het verhaal van Milan. Hij heeft een droom. Hij wil een club. Een club waar je op goede muziek van de beste DJ’s, tot diep in de nacht kunt dansen. En hij wil trouwen met Sophie. Omdat Milan een vastbijter en een doorzetter is, is de club al snel een groot succes. Maar op een avond worden er een paar aggresieve jongens de club uitgezet. Ze wachten Milan op en slaan hem in elkaar. Milan komt in een rolstoel terecht; hij zal nooit meer op z’n benen kunnen staan. Hoe komt hij over dat trauma heen? Vallen al zijn dromen in duigen? En zal de liefde voor Sophie standhouden? Een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde.

FATAAL is geschreven door Dick van den Heuvel met muziek van Jeroen Sleyfer en is vanaf donderdag 5 april 2018 te zien in 25 Nederlandse theaters. 

Shortlist:

Show: Fataal (2018) 
Cast: Abel Leemans, Vera de Koster, Lucas Schilperoort, Samir Hassan Website: http://www.homemadeproductions.nl/fataal/

Geplaatst op: 12/05/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: