Ook Tommie Christiaan in On Your Feet! - Musical Reports

Ook Tommie Christiaan in On Your Feet!

Tommie Christiaan, momenteel te zien in het populaire televisieprogramma ‘De Beste Zangers’, en Jim Bakkum delen vanaf oktober de rol van Emilio Estefan in de musical On Your Feet!. Jim en Tommie zullen afwisselend te zien zijn naast Vajèn van den Bosch, die Gloria Estefan speelt.
 
Albert Verlinde: “Vajèn krijgt als Gloria straks niet één, maar zelfs twee fantastische mannen aan haar zijde. Tommie Christiaan heeft mij en het publiek steeds weer verrast met zijn kwaliteiten als musicalacteur. Met deze rol zet hij een mooie nieuwe stap in zijn carrière.” On Your Feet!, met hits als ‘Conga’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Anything for You’, is vanaf 17 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. De repetities starten in september. 
 
Tommie Christiaan: “Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater”, aldus Tommie.
 
Shortlist:

Show: On your feet (2017) 
Cast: Tommie Christiaan, Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum, Nurlaila Karim, Ellen Evers Producent: Stage Entertainment Nederland Website: http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/on-your-feet//

Geplaatst op: 09/06/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: