Cast Efteling musical ‘Sprookjessprokkelaar’ is compleet - Musical Reports

Cast Efteling musical ‘Sprookjessprokkelaar’ is compleet

Diederik Rep neemt in deze musical de rol van Opa Anders en de Sprookjessprokkelaar op zich. De rol van de dromerige boekenwurm Sterre wordt in wisselende bezetting vertolkt door Lilo van den Bosch (12 jaar), Gioia Parijs (10 jaar) en Noa Zwan (12 jaar). Andere (hoofd)rollen zijn er voor Käthe Staallekker (moeder Sterre en moeder Stijn), Dieter Spileers (Graaf Stanislav) en Krijn van den Berge (13 jaar), Casper van Kampen (13 jaar) en Tydo Korver (14 jaar) die in wisselende bezetting de rol van Stijn spelen.

De 15e familiemusical van Efteling Theaterproducties gaat over de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont en op zoek gaat naar de sprookjesbibliotheek. De nieuwe familiemusical vol dans, muziek, acrobatiek en zang is een vrije vertolking van het succesvolle boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling. De feestelijke première van Sprookjessprokkelaar de musical is op zaterdag 30 september in het Efteling Theater in Kaatsheuvel.

Per speeldag spelen maar liefst tien grootouders en hun kleinkind eenmalig mee in de musical. Hiervoor startte de Efteling eerder dit jaar een zoektocht naar 450 opa’s en oma’s uit Nederland en Vlaanderen die met hun kleinkinderen een eenmalige gastrol in de musical zullen spelen. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater grootouders en kinderen tussen de 6 en 10 jaar de mogelijkheid geven één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Het spannende avontuur van Sterre is vanaf september 2017 exclusief te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties.

Shortlist:

Show: Sprookjes Sprokkelaar de Musical (2017) 
Cast: Diederik Rep, Lilo van den Bosch, Gioia Parijs, Noa Zwan, Käthe Staallekker, Dieter Spileers, Krijn van den Berge, Casper van Kampen, Tydo Korver, Nick van der Heyden, Li Ling Kassing, Esmee Mardjan, Don Raven, Marleen de Vries, Lola Baars, Laura van Bussel, Échica Florijn, Thijmen de Koeijer, David Oudijk, Zoë Rijk, Josephine van Waesberghe, Ferron de Wit , Caroline Witkamp Producent: Efteling Theaterproducties Website: https://www.efteling.com/nl/theater/sprookjessprokkelaar

Geplaatst op: 22/08/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: