Soldaat van Oranje verlengd tot en met mei 2018 - Musical Reports

Soldaat van Oranje verlengd tot en met mei 2018

Soldaat van Oranje is verlengd tot en met mei 2018. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Maandag 30 oktober aanstaande is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Bij de viering van deze nieuwe mijlpaal komen de dragers van de Militaire Willems-Orde bijeen, Majoor Marco Kroon, Majoor Gijs Tuinman en Majoor bd Kenneth Mayhew (GB). Naast andere bekende genodigden, medewerkers en publiek zijn ook vertegenwoordigers van (buitenlandse) eenheden die de Militaire Willems-Orde hebben ontvangen aanwezig, waaronder Lt.Kol bd James Megellas (VS). Drager van de Militaire Willems-Orde Luitenant bd Edward Fulmer (VS) kan helaas niet meer reizen. Uiteraard geeft ook de Nederlandse Defensie Staf acte de présence.

Soldaat van Oranje heeft sinds 2015 het theaterrecord -de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis- op zijn naam staan. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht – 30 oktober aanstaande de 2.274e voorstelling – en zagen inmiddels meer dan 2.4 miljoen mensen de voorstelling. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl of 0900-1353 (45cpm).

Shortlist:

Show: Soldaat van Oranje (2010) 
Producent: New Productions Website: http://www.soldaatvanoranje.nl

Geplaatst op: 23/10/2017 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: