WIN 2 vrijkaarten voor My Fair Lady - Musical Reports

WIN 2 vrijkaarten voor My Fair Lady

In My Fair Lady neemt een excentrieke professor de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen.

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’‘Het Spaanse graan’‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

Wij mogen 2 x 2 vrijkaarten verloten voor een voorstelling van My Fair Lady naar keuze!

Door mee te doen aan deze win-actie, maak je kans op 2 kaarten voor een voorstelling van My Fair Lady naar keuze*. Om mee te kunnen doen, moet je het volgende doen:

Like onze Facebookpagina en het bericht over deze win-actie. Tag vervolgens de persoon met wie jij naar deze voorstelling zou willen. Wanneer jullie beide de pagina liken maken jullie kans op de vrijkaartjes

* Op basis van beschikbaarheid. Winnaars mogen zelf een voorkeur aangeven voor een (niet uitverkochte) voorstelling. Meedoen kan tot en met 8 november 2017. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Shortlist:

Geplaatst op: 01/11/2017 Geplaatst in: > Prijsvragen