Moulin Rouge! The Musical binnenkort te zien op Broadway - Musical Reports

Moulin Rouge! The Musical binnenkort te zien op Broadway

De wereldpremière van de Broadway bewerking van Moulin Rouge! The Musical, gebaseerd op de Baz Luhrmann film uit 2001, staat gepland voor de zomer van 2018. De voorstelling zal dan in Boston te zien zijn en later dat jaar, of begin 2019 verhuizen naar Broadway.  

Moulin Rouge! The Musical speelt zich af in in de Parijse wijk Montmartre aan het begin van de 20e eeuw. De voorstelling vertelt het fictieve verhaal van de jonge dichter / schrijver Christian die verliefd wordt op de ster van de Moulin Rouge, cabaretactrice Satine. Zoals tevens het geval was in de film zal de muziek bestaan uit een mix van popmuziek en andere populaire muziekstromingen van de afgelopen 50 jaar. De show bevat ook extra nummers die zijn geschreven in de 15 jaar sinds de release van de film.

De musical is nu nog in een ontwikkelingsfase maar op dit moment geeft Aaron Tveit vorm aan de rol van Christian en is Tony-winnaar Karen Olivo te zien als Satine. De cast voor de wereldpremière zal in de komende maanden bekend gemaakt worden. 

Shortlist:

Auteur: Jouke van Buuren Bron: broadway.com

Geplaatst op: 15/11/2017 Geplaatst in: > Nieuwsflits
Mogelijk ook interessant: