Freek Bartels en Jip Bartels in ‘She Loves Me’ - Musical Reports

Freek Bartels en Jip Bartels in ‘She Loves Me’

De eerste twee castleden van She Loves Me zijn bekend. Musicalacteurs én neven Freek Bartels en Jip Bartels staan voor het eerst samen op het toneel in deze musical. Freek is op dit moment te zien in From Sammy with Love. Jip is nog niet zo lang geleden afgestudeerd, maar gooide met zijn enorm talent al hoge ogen in de musicals Grease en Hair.

She Loves Me gaat over Amalia en George, twee collega’s in een parfumerie, die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat vervolgens ook de film You’ve Got Mail werd met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrol. De regie van de Nederlandse versie is in handen van Benno Hoogveld en muzikaal leider van het live orkest is Rosite van der Woude. Florus van Rooijen zorgt voor de vertaling.

Voor de realisatie van de musical is De Kernploeg via Voordekunst.nl een crowdfundingsactie begonnen. In ruil voor een donatie biedt het gezelschap diverse exclusieve tegenprestaties aan. De actie loopt t/m 31 december en steunen kan vanaf €10,- en is op dit moment 43% van het nodige totaal binnen. 

She Loves Me is van 7 t/m 15 juli 2018 te zien in Dansmakers, een onderdeel van de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

Shortlist:

Show: She Loves Me (2018) 
Cast: Freek Bartels, Jip Bartels Producent: De Kernploeg Website: https://www.de-kernploeg.nl/

Geplaatst op: 13/12/2017 Geplaatst in: > Nieuws Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: