Paul Groot te zien in A Little Night Music - Musical Reports

Paul Groot te zien in A Little Night Music

Komend seizoen is de Stephen Sondheims musical A Little Night Music te zien in Nederland. Na Sweeney Todd (2014) maakt de Nationale Reisopera we komend seizoen weer een zijstapje met een andere Sondheim musicalA Little Night Music is vooral bekend vanwege de evergreen ‘Send in the clowns’.

De titel is afgeleid van Mozarts Eine kleine Nachtmusik, maar het plot is ontleend aan Ingmar Bergmanns film Glimlach van een Zomernacht uit 1955, dat een seksuele stoelendans in hogere Zweedse kringen rond 1900 tot onderwerp heeft. De regie is in handen van Zack Winokur en de muzikale leiding wordt gedaan door Ryan Bancroft. Aan deze productie werken mee o.a. Paul Groot (Frederik Egerman), Susan Rigvava-Dumas (Desiree Armfeldt), Laetitia Gerards (Anne Egerman) en acteur Guido Spek (Frid, bediende). De begeleiding wordt verzorgd door Het Gelders Orkest.  A Little Night Music is van is vanaf maart 2019 een maand lang te zien in de theaters.

Shortlist:

Show: A Little Night Music (2019) 
Cast: Paul Groot, Susan Rigvava-Dumas, Laetitia Gerards, Guido Spek Producent: Nationale Reisopera Website: http://www.reisopera.nl

Geplaatst op: 23/02/2018 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Auteur: Jouke van Buuren Bron: Website Producent
Mogelijk ook interessant: