Brigitte Heitzer en René van Kooten samen te zien in Evita - Musical Reports

Brigitte Heitzer en René van Kooten samen te zien in Evita

Volgend seizoen komt de musical Evita terug naar de Nederlandse theaters. Brigitte Heitzer zal haar rol van Evita na tien jaar opnieuw op zich nemen. Naast haar zal René van Kooten te zien zijn als Che en Marijn Brouwers geeft gestalte aan het personage van Juan Perón, de man van Eva Perón (Evita). Tevens zullen Esmee Dekker en Yoran de Bont te zien zijn in de musical. 

De musical vertelt het leven van Eva, een onecht kind, ondervoed en nauwelijks geletterd. Met de hulp van een tangozanger, Agustin Magaldi, verhuist ze van een klein dorpje in Junín naar de hoofdstad Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden waar te maken. Haar leven neemt echter een drastische wending als ze in 1944 de kolonel Juan Peron ontmoet. Op een handige manier weet ze zijn minnares buiten te werken en wordt ze twee jaar later de First Lady. Ze is echt gehecht aan haar man en aan haar ‘descamisados’, en wordt Argentiniës eerste grote internationale figuur, de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika, tot haar dood door kanker op haar 33ste.

Shortlist:

Show: Evita (2018) 
Cast: Brigitte Heitzer, René van Kooten, Marijn Brouwers, Esmee Dekker, Yoran de Bont Producent: DommelGraaf & Cornelissen Entertainment Website: https://www.degraafencornelissen.nl/

Geplaatst op: 19/03/2018 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: