Jeroen van Koningsbrugge speelt in musical ’t Schaep met de 5 Pooten - Musical Reports

Jeroen van Koningsbrugge speelt in musical ’t Schaep met de 5 Pooten

Jeroen van Koningsbrugge is vanaf april 2019 te zien als Kootje in de musical ’t Schaep met de 5 Pooten. MORE Theater Producties maakte i.s.m. DeLaMar Theater vandaag in Kapsalon in de Jordaan de cast bekend van deze nieuwe musical. Naast Jeroen van Koningsbrugge zijn er o.a. rollen voor Eva Van der Gucht (Doortje), Ellen Pieters (Riek), John Buijsman (Arie), Jeske van de Staak (Lena), Wart Kamps/Tim Kamps (Lukas) en Jetty Mathurin (Opoe Withof).

’t Schaep met de 5 Pooten is vanaf april 2019 tweeënhalve maand exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het script wordt geschreven door Raoul Heertje: ‘Ik ben erg trots en vereerd dat ik, 50 jaar na hun geboorte uit het hart van Eli Asser, aan mag schuiven naast de illustere, tijdloze karakters in café ’t Schaep. Ondanks en dankzij alles wat ze meegemaakt hebben zorgen ze uiteindelijk altijd weer dat het geen loze kreten zijn. Die keuze raakt me, ook natuurlijk omdat ze stiekem toch wel een beetje voor de grap leven.

‘t Schaep met de 5 Pooten is aansluitend een beperkt aantal dagen exclusief te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam van 18 tot en met 23 juni. Op zondag 14 april gaat de musical in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. ‘t Schaep met de 5 Pooten is een productie van MORE Theater Producties i.s.m. DeLaMar Theater.

Shortlist:

Show: ’t Schaep met de 5 Pooten (2019) 
Cast: Jeroen van Koningsbrugge, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters, John Buijsman, Jeske van de Staak, Jetty Mathurin, Wart Kamps/Tim Kamps, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul-Richard Disbergen Producent: MORE Theater Producties Website: https://www.tschaepdemusical.nl/

Geplaatst op: 04/12/2018 Geplaatst in: > Nieuws, Nederland Bron: Persbericht
Mogelijk ook interessant: