Disclaimer - Musical Reports

Disclaimer

Musical Reports kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, onjuistheden of informatie verstrekt op de aan ons gekoppelde websites.

Alle teksten weergegeven op deze website mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden, zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Om een verzoek te plaatsen tot reproductie kunt u contact opnemen met de redactie via: redactie [@] musicalreports.nl.

Gebruikte foto’s zijn eigendom van de orgineel rechthebbenden. Wij trachten bij elke foto te vermelden wie de orgineel rechthebbende is, is dit niet het geval bij uw foto of heeft u bezwaar tegen het feit dat uw foto geplaatst is op deze website? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via: redactie [@] musicalreports.nl. Wilt u gebruik maken van een foto gemaakt door één van de fotografen van Musical Reports dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Wanneer u zich persoonlijk aangesproken voelt door een tekst, geplaatst op deze website willen wij u verzoeken om uw bezwaar aan ons te melden. In dit geval kunnen we gezamelijk tot een oplossing komen. Ook dit kunt u doen via: redactie [@] musicalreports.nl.

Vragen over deze disclaimer kunt u stellen via het reeds eerder genoemde e-mail adres.

Verwijdering persoonlijke gegevens
Wanneer u een vermelding op onze website van persoonlijke gegevens wilt laten verwijderen kunt u contact opnemen via redactie [@] musicalreports.nl. Evenals wanneer u zich persoonlijk aangesproken voelt door een tekst, geplaatst op deze website willen wij u verzoeken om uw bezwaar aan ons te melden. In dit geval kunnen we gezamelijk tot een oplossing komen. Ook dit kunt u doen via: redactie [@] musicalreports.nl.