Theaterregistraties - Musical Reports

Theaterregistraties

Als het om welke reden dan ook niet mogelijk is om een “professionele” registratie te laten maken van uw voorstelling, kan Musical Reports Theaterregistraties een uitkomst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw show vast te leggen.

Laagdrempelig & kwalitatief hoogstaand

Wij streven naar een laagdrempelige vervaardiging van het videomateriaal met een zo hoog mogelijke kwaliteit*. Registraties worden met één, twee of drie camera’s gemaakt en tot een professioneel ogend geheel gemixt. Opnames worden gemaakt in HD en hebben een beeldverhouding van 16:9. Een gemonteerde opname wordt op DVD afgeleverd met doosje en is voorzien van een (kleuren)cover.

Kosten

Voor een live registratie kan een kleine (onkosten)vergoeding gevraagd worden. Deze vergoeding wordt in overleg vastgesteld. De omvang van het project en de aard van het project zijn hier op van invloed.

Projecten

In 2010 maakte Musical Reports Theaterregistraties haar eerste Live registratie. Dit was Ganesha van Judas Theaterproducties. Al snel volgde andere producties zoals “Ça Bien” (Sabine Beens), “The musical Songbook” (Judas Theaterproducties) en “Een leven zonder jou” (Musix productions VZW). Sinds voorjaar 2011 verzorgt Musical Reports Theaterregistraties de archiefopnames voor Theater M-Lab te Amsterdam. Anderen waarvoor wij opnames verzorgden zijn onder andere Alex Klaasen, Opus One, Home Made, Marijn Brouwers en De toren van geluid. Klik HIER voor een volledig overzicht van alle projecten.

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via redactie [@] musicalreports.nl o.v.v. Musical Reports Theaterregistraties.

Video samples

Onderstaand enkele voorbeelden van ons werk.

Suus zingt Annie M.G. (Opus One)

Afblijven de musical (Home Made)

Bonifatius de musical (Stichting 754)

Kiss of the Spiderwoman (Opus One)