Anastasia - Musical Reports

Tagged: Anastasia

Anastasia opvolger van The Lion King in Scheveningen

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Met Anastasia halen we opnieuw een groot theaterspektakel naar Nederland. Stage Entertainment heeft de show ontwikkeld op Broadway en de musical is daar een groot succes. We zijn trots dat we nu aan de Nederlandse versie van Anastasia gaan werken.

Extra voorstellingen Anastasia de musical!

Afgelopen zomer en herfst reisde Anastasia de musical naar diverse theater in de Randstad. Wegens de overweldigende reacties van publiek en pers zijn er extra voorstellingen geboekt! Tussen Kerst en Oud & Nieuw zal de voorstelling nog vier keer te zien zijn in het Fulcotheater in IJsselstein.

Anastasia: een bijzonder verhaal

Er was eens..een Russische prinses, wiens ouders onder leiding van slechterik Raspoetin werden opgepakt, waardoor het kleine meisje in het klooster terecht kwam. Zij verbleef hier zoveel jaren, dat ze geen idee meer had van wie ze was of waar ze thuishoorde. FanWork presenteert dit jaar de musical: Anastasia.

Cast Anastasia de musical klaar voor de première!

Afgelopen zaterdag en zondag waren de laatste twee repetitiedagen van Anastasia de musical. De cast is er helemaal klaar voor. Aanstaande zaterdag om 16.00 uur gaat de voorstelling, onder toeziend oog van de pers en diverse bekende Nederlanders, in première in het Fulcotheater in IJsselstein.

FanWork presenteert Anastasia de musical

Dit jaar komt FanWork Musicals, na een ijzersterk Jungle Book, terug met Anastasia de musical. Vanaf 15 september zijn de 30 meest getalenteerde FanWork-jongeren te zien in diverse theaters in de Randstad. Vanaf deze week is het mogelijk om kaarten te bestellen.

FanWork brengt het volgende seizoen Anastasia de musical

FanWork brengt het volgende seizoen een musical versie van Anastasia naar de Nederlandse theaters. Anastasia vertelt het verhaal over één van de grootste mysteries van de 20e eeuw, over een prinses die verdween zonder een spoor na te laten.