Homemade Productions - Musical Reports

Tagged: Homemade Productions

Petra Laseur naast Frank Sanders in Rondom het Rembrandtplein

Producent Homemade Productions heeft bekend gemaakt dat ook Petra Laseur in de nieuwe Nederlandse musical Rondom het Rembrandtplein te zien zal zijn. Zij zal de rol van Marie Serierse spelen, de echtgenote van Frits Schakels. Met de komst van Laseur is de cast compleet. Eerder werd bekend dat Frank Sanders de rol van Frits Schakels op zich zal nemen.

Maak kans op het castalbum van TINA de musical

Het 50 jarig bestaan van het tijdschrift Tina wordt dit theaterseizoen gevierd met een musical over het populaire meisjesblad. De voorstelling is gevuld met  vrolijke songs van Jeroen Sleyfer met liedteksten van Dick van den Heuvel en Annick Boer. Al deze songs staan ook op de cd van de voorstelling, deze cd kun jij winnen.

Tina de musical tovert een smile op je gezicht

Het populaire tijdschrift Tina bestaat 50 jaar. En dat vier je natuurlijk met een musical! Tina, Puck en Fabio beleven elke week in de Tina heel veel avonturen tijdens het maken van de nieuwste Tina. Op 22 oktober ging de voorstelling feestelijk in première in Zaandam.

Razend, het klapstuk van de avond

De verhalen van Carry Slee zijn erg populair en worden niet alleen verfilmd maar ook opnieuw tot leven gebracht in verschillende musicals. Na voorstellingen als Spijt en Afblijven brengt Homemade Productions dit keer de musical Razend naar de theaters. De musical Razend ging op 20 januari 2017 in première in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp.

Theun Plantinga geeft seks tips in nieuwe voorstelling

Komend seizoen brengt Homemade Productions de muzikale komedie Seks Tips - Wat je van nichten leren kan. De hoofdrollen worden gespeeld door Theun Plantinga en Julia Berendse. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel die tevens de regie voor zijn rekening neemt.

Carry Slee boek Razend is opvolger Spijt de musical

In januari brengt Homemade productions de nieuwe musical Razend, gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee, naar de Nederlandse theaters. Dit valt op te maken uit een auditie oproep op de Facebook pagina van de producent. Razend gaat over Sven die door zijn vader geslagen wordt en niet weet hoe hij dat moet stoppen.