Jason Robert Brown - Musical Reports

Tagged: Jason Robert Brown

13 the musical, pak die zeldzame kans

Fanwork biedt al jaar en dag musicallessen aan. Dit doen zij in verschillende niveaus en leeftijdscategorieën. Met de Talent class niveau 5 (jongeren tussen de 13 en 21 jaar) maakt Fanwork ieder jaar een voorstelling waarmee zij langs verschillende theaters toeren. Dit jaar brengen zij Jason Robert Browns 13 the musical. 

Eerste trailer van The Last Five Years

De trailer van de filmversie van de musical The Last Five Years is uitgebracht. Anna Kendrick en Jeremy Jordan vertolken hierin de hoofdrollen. De film wordt geregisseerd door Richard LaGravanesse.

Eén Song for a new world

Florens Eykemans, Ruud van Overdijk, Roos van Breukelen en Hedwig van Leuven brachten onlangs, onder leiding van Daniël Cohen, een pitch van hun visie op Songs for a new world. Het is de bedoeling dat deze musical in een volledig Nederlandstalige versie in 2014 te zien zal zijn.

Songs for a new world – Eerste Pitch

Hij staat gepland voor seizoen 2014-2015 maar de voorbereidingen zijn al begonnen. Songs for a new world wordt dan voor de eerste keer in het Nederlands opgevoerd. Florens Eykemans, Ruud van Overdijk, Roos van Breukelen en Hedwig van Leuven zijn momenteel bezig met alle voorbereidingen. Zij zullen ook zelf degenen zijn die in de voorstelling zullen schitteren.

Willemijn Verkaik maakt debuut in New York

De Nederlandse zangeres en actrice Willemijn Verkaik, die later dit jaar één van de vrouwelijke hoofdrollen zal vertolken in de musical Wicked van Joop van den Ende Theaterproducties, maakt op 22 augustus aanstaande haar debuut in New York in de wereldberoemde jazz-club ‘Birdland’.