musical awards - Musical Reports

Tagged: musical awards

Musical nog steeds omarmd: Musical Award-genomineerden gepresenteerd

De jury van het Musical Award Gala is dit jaar stad en land afgereisd om prachtige producties te zien en te beoordelen. Volgens voorzitter Michiel van Slooten zijn ze niet over een nacht ijs gegaan toen ze de nominaties uitdeelde. Gisteren kwamen de gelukkige genomineerden bijeen in VondelCS, tijdens de jaarlijkse nominatielunch.

John Kraaijkamp Musical Awards komen volgend jaar terug

De John Kraaijkamp Musical Awards zijn medio voorjaar 2013 terug. Dat heeft de Stichting Musical Awards dinsdagmorgen bekendgemaakt. Tijdens de laatste editie, een jaar geleden, kon het publiek meebeslissen, nadat een nominatiecommissie musicalacteurs nomineerde.

Reddingspoging ‘Musical Award Gala 2012’ mislukt

Jacques D’Ancona is, gesteund door Joop van den Ende, begon met een offensief om het John Kraaijkamp Musical Awards Gala voor dit jaar te redden. Nadat producenten Albert Verlinde en Hans Cornelissen zich terugtrokken zou het feest niet meer doorgaan.

Definitief einde Musical Awards Gala

Dit jaar zal er definitief geen Musical Awards Gala te zien zijn over seizoen 2011-2012. Het ligt in de lijn der verwachting dat het gala in de nieuwe opzet voor het eerst zal plaats vinden aan het begin van het theaterseizoen 2013-2014, waar dus de prijzen voor het seizoen 2012-2013 worden uitgereikt.

Overzicht winnaars Musical Award Gala 2011

Vandaag zijn in het DeLaMar Theater Amsterdam, tijdens een live uitzending van Life4You gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors, voor de twaalfde opeenvolgende keer de John Kraaijkamp Musical Awards uitgereikt.

Geen award meer voor beste kinder- en familiemusical

Met de eerste uitreiking van de ANWB publieksprijs voor beste kinder- en familiemusical 2010 aan Woezel en Pip komt meteen een eind aan deze aparte musical award categorie. Het was de bedoeling om voor kinder- en familiemusicals een geheel eigen award show te produceren

Geen jury meer voor de Musical Awards

De jury van de John Kraaijkamp Musical Awards kan inpakken. Voortaan bepaalt een anonieme commissie de winnaars. In de ontslagbrief aan de jury zegt het bestuur dat is gebleken dat de nominaties in een aantal gevallen afweken van de eindbeslissing van de jury.