Mylène D’anjou - Musical Reports

Tagged: Mylène D’anjou

Grease: Ferry doet niet onder voor Tim

Ook musicalacteurs willen met kerst graag een keertje vrij. Mede daarom zijn alternates net zo belangrijk als de hoofdrolspelers zelf. Voor wie wij in ze zaal zaten was de alternate Danny Zuko: Ferry Doedens.

Première Grease

In Tilburg ging zondag de musical Grease in première. Het beroemde verhaal van Danny en Sandy werd dit maal geproduceerd door Stage Entertainment.

Vajèn van den Bosch is stralend middelpunt in Grease

Na negen jaar is de musical Grease weer terug in Nederland. In de film uit 1978 zijn het John Travolta en Olivia Newton-John die als Danny en Sandy de harten weten te stelen van het publiek. Deze taak ligt nu in handen van musicaldebutant Tim Douwsma en jong talent Vajèn van den Bosch.

Powervrouwen 2: een hilarisch avondje uit

Bos Theaterproducties brengt dit seizoen een tweede deel van de hilarische Powervrouwen: een revue van nu. Met een gedeeltelijk nieuwe cast beleefden zij woensdag 4 maart hun première in Nieuwegein.

Powervrouwen: van Beyoncé tot Lamborghini-vlekken

Powervrouwen - Een revue van nu is op vrijdag 22 november in Heerhugowaard in première gegaan. Lieneke le Roux, Cystine Carreon, Peggy Vrijens, Mylène d’Anjou, Jip Smit en Corien van der Zwaag vullen samen een 1,5 uur durend programma met als thema: de vrouw.

Mylène d’Anjou vanaf begin 2013 opnieuw solo te zien

Met glansrollen in musicals als 'Mamma Mia', 'Ciske de Rat' en TV series als 'Gebak van Krul' en recentelijk in 'Komt een man bij de dokter' heeft d'Anjou aangetoond dat zij als veelzijdig artiest niet voor één gat te vangen is. Binnenkort gaat ze op tour met haar soloprogramma '/Hufterproof'.

Fotoreport “Wordt u al geholpen?”

Op maandag 24 september ging "Wordt u al geholpen", de Nederlandse bewerking van "Are you being served" in première. De van oorsprong typisch engelse sitcom speelt zich af in het warenhuis Grace Brothers, alwaar de personeelsleden met z'n allen op "vakantie" gaan. In werkelijkheid gaan ze kamperen op de kampeerafdeling van de winkel, om de kampeeruitrusting te testen. Uiteraard levert dit hilarische praktijken op, gezien de kleurrijke personages

Wordt u al geholpen? Vooral leuk voor de kenner

De Britse jaren ’70 comedy ‘Are you being served’ kan vanaf nu in het rijtje worden gezet met andere succesvolle Britse televisieseries die omgetoverd werden naar een Nederlandse toneelproductie. In na volging van ‘Alo, Alo’ en ‘Schone schijn’ ging maandagavond ‘Wordt u al geholpen?’ in première.

Mylène d’Anjou over ‘Wordt u al geholpen?’

Mylène d’Anjou staat vanaf 14 september in de theaters als Mrs. Slocombe in de toneelversie van de Britse serie ‘Are you being served’. Een show die we volgens Mylène niet mogen missen omdat het naar eigenzeggen een wonderlijk leuke voorstelling is. Tijd dus voor een interview met de vrolijke cabaretière.