Wicked - Musical Reports

Tagged: Wicked

Rachel Tucker gaat Elphaba spelen op Broadway

Rachel Tucker zal later dit jaar terugkeren naar Broadway om de rol van Elphaba in Wicked te spelen. Deze rol speelde ze al ruim 1.000 keer op het West End, daarmee was ze in Londen de recordhouder van langstspelende Elphaba.

Wicked op het witte doek

Na het succes van Disney’s Into the Woods, kondigde producent Mark Platt vandaag aan dat er een verfilming komt van de hitmusical Wicked. Het streven is om Wicked in 2016 in de bioscopen te laten draaien.

Willemijn Verkaik stopt deze week met Wicked op West End

Aanstaande zaterdag, 19 juli, zal Willemijn Verkaik haar laatste voorstelling als Elpaba vertolken in Wicked. De eerste oorspronkelijke Britse Elphaba, Kerry Ellis, keert terug naar Wicked vanaf maandag 4 augustus gedurende een periode van twaalf weken

Willemijn Verkaik stopt in Wicked

Na bijna een jaar stopt Willemijn Verkaik in Wicked op het Londense West End. Daarmee komt er (voorlopig?) een einde aan het Wicked-avontuur van Willemijn. Ze vertolkte eerder de hoofdrol in Duitsland, Nederland en op Broadway.

Fotoshoot Wicked Londen

Na Duitsland, Nederland en Amerika kruipt Willemijn Verkaik ook op West End in de huid van de groene heks Elphaba. Afgelopen week had de nieuwe cast van de West End productie van Wicked hun allereerste gezamenlijke fotoshoot.