Zuster Klivia viert burendag 2009

‘Burendag’ is een initiatief dat zich in zet voor een verbetering in de verschillende buurten van Nederland. Wanneer een buurt een goed idee heeft maakt deze kans op subsidie van het ‘Oranjefonds’ om een deel van dit plan te kunnen financieren. Dit jaar werd deze subsidie toegekend aan de Leidsebuurt. De drijvende krachten achter speeltuin de Klarenhof hadden een goed plan en mogen deze gaan uitvoeren. Reden voor feest! Er was taart en koffie, en het was ontzettend gezellig. Drie castleden van de musical ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ brachten ook een bezoekje aan het feest. Samen met Gerrit en buurman Boordevol zong zuster Klivia vier nummers uit de musical. Musical Reports stelde tevens een aantal vragen aan Annick Boer (zuster Klivia) en Ara Halici (buurman Boordevol).

Wat: Burendag 2009
Wie: Annick Boer, Joep Onderdelinden & Ara Halici
Wanneer: 26 september 2009
Waar: Speeltuin de Klarenhof, te Haarlem
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies