Geknutsel

Ruim anderhalve maand geleden opende Musical Reports haar deuren. Tot ons geluk, werden we goed ontvangen.

Er is echter altijd ruimte voor verbetering. Om deze reden is er de afgelopen week druk gewerkt aan een nieuwe indeling van de homepagina. De nieuwe indeling is niet het enige, door de nieuwe indeling zowel voor, als achter de schermen ontstond de mogelijkheid nieuwsberichten te delen.

Wij hopen dat jullie veel plezier zullen beleven aan deze aanvulling. Tevens hopen wij dat het magazine op deze wijze nog overzichtelijker is geworden.

Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden, laat het ons weten en plaats een berichtje.

Namens het team:

Sebas Verboom

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies