Frits Sissing is misschien de Mol

Frits Sissing, Avro presentator bekend van het televisieprogramma ‘Op zoek naar…’, het radioprogramma ‘Musical Moods’ en dit musicalseizoen te zien in ‘Sonneveld voor altijd!’ deed mee aan de opnames voor het komende seizoen van het programma ‘Wie is de Mol?’.

Andere bekende Nederlanders die dit seizoen mee hebben gedaan zijn: Tim Akkermans, Sanne Vogel, Hind Laroussi, Kim Pieters, Barbara Barend, Loretta Schrijver, Manuel Venderbos, Arjen Lubach en Erik van der Hoff. De afleveringen zijn vanaf 7 januari op televisie te zien. Het gerucht gaat dat de opnames zijn gedaan in Japan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies