Morgen wereldpremière Amandla! Mandela

Op zaterdag 24 oktober 2009 zal de wereldpremière van de musical ‘Amandla! Mandela’ plaatsvinden in Amsterdam. In het koninklijk theater Carré zal deze nieuwe productie aan de wereld worden gepresenteerd.

Eén van de eerste steden die Nelsen Mandela aan deed na zijn vrijlating was Amsterdam. Hij werd toen ontvangen door Ed van Thijn de toenmalige burgemeester. Na het ontvangst werd Mandela door 20.000 mensen toegejuicht op het Leidseplein.

Naast de huidige burgemeester van Amsterdam (Job Cohen) zal ook Ed van Thijn bij de wereldpremière aanwezig zijn. Na afloop van de première zal de NOS in samenwerking met de NPS een live uitzending vanuit Carré verzorgen.

Amandla! Mandela is tot 8 november in Koninklijk Theater Carré te zien en tot eind maart 2010 in theaters door heel Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies