Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker

Andrew Lloyd Webber componist van onder andere de musicals; Cats, Joseph en Evita, is gediagnosticeerd met prostaatkanker. Dit melde de woordvoerder van de componist afgelopen zondag. De 61 jarige Lloyd Webber wordt op dit moment behandeld. Het is de bedoeling dat hij voor het einde van het jaar weer volledig aan het werk is, aldus zijn woordvoerder.

Dit nieuws komt vlak na de presentatie van het nieuwste project van de componist. Lloyd Webber schreef een vervolg op het overweldigende succes: The Phanton of the opera: Love never dies genaamd. De première voor deze voorstelling staat gepland voor maart 2010. Daarbij gaat Lloyd Webber komend jaar weer opzoek gaan naar een hoofdrolspeelster; Dorothy. De nieuwe theaterproductie van ‘The wizard of oz’ (waar de hoofdrolspeelster voor gezocht zal worden) zal volgend jaar in London op de planken worden gebracht. Ook voor deze voorstelling schreef de componist enkele songs.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies