The Sound of Music terug in Theater de Efteling

Gisteren verraste de hele familie Von Trapp uit de musical The Sound of Music de bezoekers van de Efteling met een live optreden uit deze musicalklassieker. Nadat zij met een arrenslee in het park arriveerden, zongen zij samen met de bezoekers het wereldberoemde liedje Do-Re-Mi. Van 20 november 2009 t/m 31 januari 2010 is de musical The Sound of Music terug in Theater de Efteling. Wieneke Remmers als gouvernante Maria, Rein Kolpa als kapitein Von Trapp en de zeven kinderen zijn in de wintermaanden weer exclusief te zien in het theater in Kaatsheuvel, wanneer ook de Winter Efteling haar poorten opent. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies