Gene Thomas in Notre dame de Paris

Eerder werd al bekend gemaakt dat ex-omroepster sandrine de rol van Esmeralda opzich zal nemen in de Vlaamse productie van Notre dame de Paris. Deze voorstelling verteld het verhaal van Quasimodo de klokkenluider van de Notre dame. De rol van Quasimodo zo melde ‘Het laatste nieuws’ zal vertolkt worden door Gene Thomas. Deze vlaamse zanger gaat drukke tijden tegemoet. Onlangs kondigde hij ook al de comeback van zijn band X-session aan.

Notre dame de Paris zou vanaf vier april in de Antwerpse stadschouwburg te zien moeten zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies