Grootste gezin gratis naar musical JOSEPH!

Na een uitverkochte tour door heel Nederland staat de hitmusical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat nu exclusief in het Beatrix Theater Utrecht. Joop van den Ende Theaterproducties roept samen met de Telegraaf grote gezinnen op zich te melden: het grootste gezin mag namelijk gratis naar deze uitbundige musical die is gebaseerd op het verhaal van Jozef die maar liefst elf broers had!

Maak kans op een gratis bezoek aan JOSEPH met je gezin en ontmoet ook de hoofdrolspelers!
Heb jij veel broers en zussen en maak je dus, net als Jozef, deel uit van een groot gezin? Stuur dan vóór 31 oktober een e-mail en foto naar gezin@stage-entertainment.nl met de exacte samenstelling van je gezin. Misschien ben jij wel degene die met het hele gezin gratis naar JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat in het Beatrix Theater Utrecht mag! Daarnaast vindt er een Meet en Greet plaats met hoofdrolspelers Freek Bartels en Renée van Wegberg.

JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat vertelt op een uitbundige manier het verhaal van Jozef, die door zijn elf jaloerse broers als slaaf wordt verkocht, maar het uiteindelijk schopt tot vertrouweling van de Farao van Egypte. JOSEPH is een feest voor jong en oud en staat garant voor een onvergetelijke avond uit.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies