Kim- Lian hoofdrol in Legally Blonde

Kim-Lian van der Meij zal volgend seizoen te zien zijn als Elle Woods in de Nederlandse tour versie van de Broadway hit musical Legally Blonde. Dit heeft zij zelf bevestigd op Radio 2. Zij speelt hierin de blonde studente Elle Woods die besluit rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Harvard als haar vriendje haar dumpt. Dit omdat hij niet alleen een knap meisje zoekt; maar ook iemand met hersens. Wie er nog veder in deze V&V productie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies